Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Top posters
Tenna
 
Anxiety
 
Dr. Tyrese
 

Latest topics
» Alént
Fre aug 31, 2012 7:02 pm by Tenna

» Somnia
Tors aug 23, 2012 4:14 am by Tenna

» Retningslinjer for reklamering
Tirs jul 17, 2012 10:44 am by Tenna

» Sciegics Historie
Man jul 16, 2012 1:45 am by Tenna

» Hinsá
Man jun 25, 2012 8:49 am by Tenna

» Ingo
Man jun 25, 2012 6:41 am by Dr. Tyrese

» Xanifir
Man jun 25, 2012 5:45 am by Anxiety

» Sciegic's regler!
Ons dec 22, 2010 11:19 am by Tenna

Sciegic's regler!

Ons dec 22, 2010 11:19 am by Tenna

Ingen synes at regler er sjove, men de skal til for at få en side der hænger sammen og hvor vi alle kan hygge os.

Og det er derfor også meget vigtigt at i læser og overholder dem.

Generelle regler

Private emner er tilladte, bare husk at skrive navnet på den person du laver emnet til efter emnets navn, f.eks. [Anxiety]. Og hvis en anden så alligevel kommer ind i emnet, så fortæl dem pænt at …

Comments: 0

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

[ View the whole list ]


Flest brugere online på samme tid var 9, Ons nov 30, 2011 3:23 am

Alént

Sciegic :: OOC :: Racer

Go down

Alént

Indlæg by Tenna on Fre aug 31, 2012 7:02 pm

Navnet på racen:
Alént
Udseende:
Udseendet på denne race afhænger af hvilken type du er. Du kan vælge mellem i alt fire Alénter racer.
Luft Alént = Er typisk meget, meget bleg. Til tider næsten hvid i huden, håret er et sted mellem lysblond og helt hvidt. Kroppen er slank og høj. Ofte er de meget spinkle og kvinderne har oftest ikke ret store bryster eller hofter. Deres øjne er oftest grå.
Vand Alént = Har typisk en lys hudfarve, deres læber er ofte svagt blå, som fryser de. Deres hår er oftest kommunefarvet eller askeblond. Deres øjne kan være grønne og grå, men dog vil de altid have noget blåt i sig og det vil oftest være den domminerende farve. De er bygget forholdsvis robust med brede skuldre, kvinderne har meget fyldige former, mens mændene oftest har tydeligt markerede muskler.
Ild Alént = Findes med sort hud, men har oftest en solbrun karamelagtig farve. Deres hår er oftest et sted mellem lysebrunt og sort. Øjnene vil oftest være brune, men det hænder også at grønne øjne forekommer for denne race. De er oftest slanke og yndefulde, dog er der også noget mystisk og faretruende over deres kropssprog.
og Jord Alént = Har typisk en grålig solbrun farve. Deres hår er oftest mørkebrunt eller rødbrunt og deres øjne grønne eller brune. De er høje og stærke.

Evner:
Hvilken magi Alénten har, afhænger af dens race. Men den magi Aléenten besidder er elementmagi. Altså kan denne manipulerer med det element der nu engang tilhører dens race. Hvad din karakter kan med sit element er op til dog. Hold det dog realistisk.
Svagheder:
Vand Alénten har en svaghed overfor meget tørre omgivelser. Den kan blive utrolig syg i disse og i sidste ende dø.
Luft Alénten kan have svært ved at trække vejret, hvis luften er fugtig. Som hvis det tordner, de tager lange bade, er i saunaer osv.
Ild Aléntens største svaghed er vand. De er oftest bange for dette og de kan ikke bruge deres elementmagi, når de er i nærheden af det.
Jord Alénten kan ikke lide højder. Det er forskelligt hvor højt op de skal før det sker, men kommer de tilpas højt op, vil de gå i panik og ende med at dø af skræk.
Styrker
Vand Alénten er utrolig gode svømmere. Generelt befinder de sig bedst i vand og alle former for vandsport passer perfekt til dem.
Luft Alénten har det utrolig godt, når de befinder sig over jorden. Høje bygninger, flyvemaskiner m.m. Mange Luft Alénter udvikler vinger i løbet af livet.
Varme temperaturer er intet problem for Ild Alénten. Sankt Hans er den dag hvor Ild Alénten er stærkest.
Jord Alénten har det godt under jorden eller i skove. Her bor de også oftest. Så længe de er i nærheden af naturen er det utrolig svært at besejre dem.

Hvad styrker din races evner?:
Vand Aléntens evner bliver styrket i fugtige omgivelser. Som ved tordenvejr. Udover det bliver de styrket, når der er vand i nærheden.
Luft Aléntens evner bliver styrket, når den befinder sig i luften – i et fly eller en høj bygning, samt når det blæser.
Ild Aléntens evner bliver styrket når den er i meget varme temperaturer og når den er i nærheden af ild. Hvis de befinder sig i nærheden af noget der for nylig har brændt og derfor er blevet til aske, bliver de også styrket.
Jord Aléntens evner bliver styrket når den er under jorden. Eller generelt når den er omringet af natur. Som i en skov.

Hvad svækker din races evner?:
Vand Aléntens evner bliver voldsomt svækket, hvis luften de befinder sig i er meget tør og hvis der ikke er nogen form for vand i nærheden.
Luft Aléntens evner bliver svækket, hvis den befinder sig under jorden eller luften er meget forurenet/meget uren. Dette kan være lige fra bilos til hårspray.
Ild Aléntens evner kan – alt efter styrken på væsnet – være meget svære at bruge, hvis væsnet fryser. Udover det kan de slet ikke bruge deres evner, når de er tæt på havet, i en svømmehal e.l.
Jord Aléntens evner bliver svækket, når den ikke er i nærheden af planter. Som hvis den befinder sig i en bygning, i byen eller højt oppe i luften.

Levetid:
Alénten lever omkring 500 år. (Hold det realistisk til sidens historie, når du vælger din karakters alder.)
Hvordan bliver man denne race?:
Man bliver født som Alént.
Andre vigtige ting:
Alénten har kun én anden evne end dens elementmagi. Derfor skal de skrive hvad din Alént kan med sit element i den ene af ”Magi” boksene.
avatar
Tenna
Admin
Admin

Antal indlæg : 10
Blev tilmeldt : 21/12/10

Vis brugerens profil http://sciegic.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Sciegic :: OOC :: Racer

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum