Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Top posters
Tenna
 
Anxiety
 
Dr. Tyrese
 

Latest topics
» Alént
Fre aug 31, 2012 7:02 pm by Tenna

» Somnia
Tors aug 23, 2012 4:14 am by Tenna

» Retningslinjer for reklamering
Tirs jul 17, 2012 10:44 am by Tenna

» Sciegics Historie
Man jul 16, 2012 1:45 am by Tenna

» Hinsá
Man jun 25, 2012 8:49 am by Tenna

» Ingo
Man jun 25, 2012 6:41 am by Dr. Tyrese

» Xanifir
Man jun 25, 2012 5:45 am by Anxiety

» Sciegic's regler!
Ons dec 22, 2010 11:19 am by Tenna

Sciegic's regler!

Ons dec 22, 2010 11:19 am by Tenna

Ingen synes at regler er sjove, men de skal til for at få en side der hænger sammen og hvor vi alle kan hygge os.

Og det er derfor også meget vigtigt at i læser og overholder dem.

Generelle regler

Private emner er tilladte, bare husk at skrive navnet på den person du laver emnet til efter emnets navn, f.eks. [Anxiety]. Og hvis en anden så alligevel kommer ind i emnet, så fortæl dem pænt at …

Comments: 0

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

[ View the whole list ]


Flest brugere online på samme tid var 9, Ons nov 30, 2011 3:23 am

Hinsá

Sciegic :: OOC :: Racer

Go down

Hinsá

Indlæg by Tenna on Man jun 25, 2012 8:49 am

Navnet på racen:
Hinsá
Udseende:
Denne race ligner et menneske. En generel ting for både det mandlige og kvindelige køn af denne race, er at de er høje. Mændene er som regel mellem 190 og 200 centimeter, mens kvinderne er mellem 175 og 190. Mændene er robust byggede med brede skuldre, store overarme, stærke lægge osv., mens kvinderne også er en smule bredskuldrede, de har store lårmuskler og generelt utrolig stærke ben. Men på trods af Hinsáens robuste kropsbygning er de utrolig elegante at se på. De ligner mest af alt professionelle skøjtedansere, når de glider hen over jorden. Hinsáens øjne er altid enten helt lysegrå eller en helt lys, næsten orange, hasselnøddebrun. Lige indtil de bliver vrede, hvor farven bliver helt mørk. Jo vredere de bliver, jo mørkere bliver deres øjne. Udover det er der det specielle ved Hinsáen, at de har et hjerte lavet af et andet materiale end andre væsners. Det er nærmest umuligt at gøre skade på, da det materiale det er lavet af er så stærkt.
Evner:
Hinsáen er af natur en utrolig stærk skabning. Stærkest er de dog, når de er vrede. I det tilfælde, vil du ikke være i nærheden af et af disse væsner. Det starter i en diskussion. Deres temperament stiger og de råber, skriger og skræmmer nok de fleste væk allerede der. Men hvis modparten svarer igen, tager Hinsáens hjerte over og den mister kontrollen over sin krop. Dette gør at du ikke vil være i nærheden, om du er ven eller fjende. Væsnet falder til jorden og begyndte at ryste en anelse, når de igen kommer på benene, kan de ikke længere styrer deres handlinger og de vil gå amok på hvem som helst. Oveni det vokser deres styrke betydeligt, når det er vrede, fordi kæmpestore mængder adrenalin bliver pumpet ud i alle dele af kroppen. Efter et raserianfald falder Hinsáen om og vågner nogle timer efter, uden erindring om noget som helst fra fem minutter før vreden begyndte at stige og til det øjeblik væsnet vågnede.
Svagheder:
Kærlighed er Hinsáens store svaghed. Det er et utrolig kærligt væsen med et kæmpe beskyttergen. Men når man elsker en person, bliver man lettere vred på denne, end på så mange andre. Derfor er kærlighed noget de fleste Hinsáer flygter fra. De ved hvor farlige de er for den anden part. Generelt har de svært ved at binde sig til andre. I virkeligheden er de fleste Hinsáer utrolig kærlige væsner, der blot ved hvor farlige de er for andre.
Hinsáen er ikke det mest snedige væsen. Det er ikke fordi de er dumme, men de er bare bedre til at kæmpe sig ud af problemer. De er ikke specielt hurtige og deres reflekser er heller ikke i top. Mange Hinsáer har problemer med synet.
Selvom Hinsáens hjerte er lavet af et så stærkt materiale at det er nærmest umuligt at gøre skade på, kan det faktisk godt lade sig gøre, hvis man rammer lige i midten af det, med et sygeligt spidst jernspyd, vil Hinsáen dø på stedet.

Styrker
Hvis Hinsáen har en fjende, er det selvfølgelig en styrke, at de har dette hjerte, der kan forsvarer sig selv. De er utrolig dygtige kampmæssigt og bevæger sig utrolig elegant, nærmest dansende, derfor er de også ret smidige. De hører utrolig godt og har super let ved at bestemme en persons placering ud fra vejrtrækning.
Hvad styrker din races evner?:
Mørke – Hvis det er mørkt har Hinsáen en klar fordel i kamp. Den har ikke det bedste syn, men til gengæld hører den super godt, hvilket gør den stærk, hvis den modparten ikke kan se og hører som et menneske.
Hvad svækker din races evner?:
Alt der er glædesfyldt. Hvis der er andre Hinsáer til stede. En artsfælle kan faktisk, ved at kigge den Hinsá der er ved at blive overtaget af det indre monster i øjnene, i de fleste tilfælde få den til at falde helt ned. Men de behøver ikke kigge Hinsáen i øjnene for at evnen bliver svækket. Bare de er inde for tyve meters afstand.
Levetid:
Da Sciegic ikke er specielt gammelt, er forskerne faktisk ikke sikre på hvor længe Hinsáen lever. Men ud fra nogle undersøgelser af hvor meget forskellige ting slider på deres krop, har de skudt på omkring de 100-150 år.
Hvordan bliver man denne race?:
Man bliver født som Hinsá.
Andre vigtige ting:
Hinsáen er en af de første skabninger forskerne lavede. Det er en af de stærkeste væsner forskerne har skabt.
avatar
Tenna
Admin
Admin

Antal indlæg : 10
Blev tilmeldt : 21/12/10

Vis brugerens profil http://sciegic.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Sciegic :: OOC :: Racer

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum